Снимка БулфотоОколо ДПС и Ахмед Доган винаги е било интересно. С

...
Снимка БулфотоОколо ДПС и Ахмед Доган винаги е било интересно. С
Коментари Харесай

ДПС издига Ахмед Доган за кандидат-депутат

Снимка Булфото

Около Движение за права и свободи и Ахмед Доган винаги е било забавно. С наближаването на изборите партията и нейният мощен човек ще стават все по-актуални.  В Движение за права и свободи, както и в другите партии, тече процедура по номинации на кандидат-депутати, а почетният председател Ахмед Доган вече е повдигнат от разнообразни локални структури – една от тях е Кърджали.

„ Това е знак към господин Доган на доверие и признателност. Г-н Доган също ще направи своя знак. Ние сме партия на знаците “, разяснява пред БТВ Хасан Азис, зам.-председател на Движение за права и свободи и кмет на Кърджали.

Днес е последният ден, в който структурите на ГЕРБ могат да създадат своите оферти за претенденти за народни представители. При реденето на листите на Българска социалистическа партия напрежението продължава, написа Novini.bg.

Днес стана ясно за три отвода в Перник – на ръководителя на регионалния съвет на социалистите, на ръководителя на общинския съвет и на сегашния народен представител от града. Една от аргументите - в миньорския град листата ще води Стоян Мирчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР